Om Företaget

Thornéus Renprodukter AB startades på 40-talet av Albert Thornéus (därav namnet).
Familjen Laestadius tog över butiken i början på 80-talet och bestämde sig för att behålla butiksnamnet som redan var välkänt bland kunderna. Butiken säljer både ren- och älgkött, hjortron, fjällröding och kaffeost. Även andra varor som skinnkläder, souvenirer, hantverk, sameslöjd, handgjorda knivar mm.

Thornéus Renprodukter AB samarbetar med Laestadius Kött och Vilt AB, som köper in renar som sedan slaktas och styckas i egna lokaler. Man röker kött i egen rökanläggning (som i rökkåta) och torkar i egna torkanläggningar. Rökes med björkved och enris. OBS! Inga rökaromer tillsatta!

Vi på Thornéus Renprodukter skickar varor över hela landet och även en del utomlands. Vi använder oss av frysbil (Frigoscandia eller Schenker) buss (Bussgods) och per post beroende på vad som skickas. Många av kunderna är företag över hela landet samt privatpersoner som kommit på att det är enkelt att beställa varor via hemsidan, via e-post, fax eller per telefon.

Frakten tar ca 1 vecka med frysbil så beställ gärna i god tid!

Bussen går härifrån på morgonen och är framme i Stockholm nästa dag till lunch. Till Norrbotten och Västerbotten framme samma dag.

Fraktpriserna varierar beroende på vikt och transportsätt så hör av dig till oss så får ni utförliga priser.

ETT TIPS!

Beställ tillsammans några stycken så får ni billigare frakt. Ofta är det billigare att skicka större mängd än bara några kilo.

VÄLKOMMEN